Skip to main content

Agenda

Vanaf voorjaar 2024 organiseer ik weer Bewuste Wandelingen & Do-In

Ga je mee? Lekker in de ochtend een lange wandeling door het duingebied in Noordwijk en Do-In Energie-oefeningen.

We wandelen in stilte door het bos/ duingebied naar de zee waar we lekker energiegevende Do-In oefeningen doen. Denk hierbij aan eenvoudige ronde bewegingen om je adem te verdiepen en je te vullen met levensenergie. En waar kan dat beter dan in de natuur in de frisse bos en zee-lucht.

Na een meditatie ben je veel meer ontvankelijk voor wat je in de natuur om je heen opmerkt. De geuren, de geluiden en ook de tekens die de natuur je geeft. Dat is een andere ervaring dan dat je gezellig kwebbelend met iemand wandelt, of dat je met een hoofd vol gedachten al die dingen mist.

De wandelingen helpen jou om veel meer bewust je te verbinden met de schoonheid om je heen. Je laat spanning en stress los die jouw lichaam belasten en vervuilen en je verhoogt letterlijk je trilling waardoor je positieve energie opneemt en uitstraalt.

 

Ook met een grijze lucht en wind kun je jezelf heerlijk opladen. Hier kun je je op kleden en je zult merken dat het toch heerlijk is om buiten bewust te bewegen en je spanning los te laten. Je hoeft geen Yoga-ervaring te hebben, alles doe je op je eigen tempo en mogelijkheden.

Zo ben je samen met anderen en toch lekker op jezelf.

Workshop 'Het Sprookje'

Het sprookje spreekt tot de verbeelding. Via een geleidemeditatie en aan de hand van een beeld van een door jou getrokken Sprookjeskaart ga je je eigen sprookje tekenen. Je hoeft helemaal geen tekenervaring te hebben, als jij het leuk en boeiend vindt op expressie te geven via beelden uit je onderbewuste kun je een heel bijzonder verhaal in kaart gaan brengen. Fantasie, verbeeldingskracht, je mag alles vrij laten stromen. We werken met eenvoudige materialen zoals krijt en potloden.

Via jouw sprookje kom je erachter wat jouw kracht is, welke hulpbronnen je kunt inzetten en hoe je bepaalde blokkades of patronen in je leven kan ontdekken en bewust worden. Via het tekenen kom je tot bijzondere inzichten.

Ik organiseer de workshops ook voor kleine groepjes van minimaal 4 en maximaal 6 mensen. Heb je een groepje mensen met wie je graag deze workshop zou doen? Neem dan contact met mij op om een datum te plannen. De sprookjesworkshops organiseer ik in Oud Ade.

 

 

Gratis Download

Werkblad voor het verbeteren van je zicht met eenvoudige Do-In oefeningen voor je ogen. Verbeter de soepelheid van je oogspieren, coördinatie en zicht.

Volg me op YouTube

Ik plaats regelmatig gratis korte lessen en tips op YouTube, maak er gerust gebruik van!

Zoals hier een video over het acupressuurpunt Long 10 voor reinigen van keel en longen en meer lucht.