Creation: Free Design

 

Maandelijkse meditatielessen op vrijdagavond


Iedere maand organiseer ik een meditatie-avond op een mooie locatie in de polder bij het Vennemeer in Oud-Ade, rust en een prachtige energie. Een mooie plek om je te verbinden met jezelf en verdieping te vinden.  Nu met de nieuwe maatregelen wil ik deze bijeenkomsten door laten gaan met inachtneming van voldoende ruimte tussen elkaar in.


In deze meditatie beginnen we met fijne energie-oefeningen om je afgewerkte energie, dat wat jou niet meer dient, los te laten. Wanneer je deze energie laat gaan, voel je je al beter en is er ruimte voor nieuwe energie, inspiratie en kan de Spirit met jou verbinding maken, je frequentie te verhogen.

Door eerst te ontspannen en oude energie te laten gaan, gaan we daarna een diepere meditatie in. De basis is een stevige gronding en een verbinding met de Bron, vanuit het openen van je Hart. Je Hart is een spirituele plek waarin je de liefde voor jezelf ontmoet en contact kunt maken met andere dimensies, je helpers, gidsen, dieren. Er komt precies wat jij nodig hebt en waar jij aan toe bent. Je werkt met je eigen intentie en je mag ook in de les een thema of vraag inbrengen waar we met de groep naar kijken, zonder oordel, maar door vanuit het Hart met jouw vraag te verbinden vanuit wijsheid.

Zo maak je kennis met je innerlijke Healer, Wijze die niet reageert vanuit Denken en Ego, maar een dieper weten.

De avond is helemaal voor jou, om te ontspannen, jezelf te zijn, in stilte te zijn of juist iets te delen, antwoorden in jezelf te vinden.

We werken in kleine groepjes van maximaal 6 personen, je kunt de lessen los volgen of lekker elke maand komen als moment voor jezelf. Geef dit even door, dan reserveer ik jouw plekje. Je betaalt per keer.

Tijd: van 20.00 uur tot ongeveer 21.30 uur

De lessen zijn op dit moment vol, maar er kom ook wel eens een plekje vrij. Stuur mij een mailtje en dan laat ik je weten of er een plekje voor je vrij is.


Kosten: 25,- euro inclusief thee met wat lekkers.


Heb je belangstelling?

Neem dan contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 24 29 50 80, je mag mij ook een WhatsApp sturen.  

Les vol? Stuur mij een mailtje, dan zet ik je op de lijst en laat ik je weten mocht er een plekje vrijkomen.