Creation: Free Design

Healing op afstand


Omdat wij allemaal uit energie bestaan is het mogelijk om ook op afstand met elkaar in contact te zijn. Afgescheidenheid bestaat niet, we zijn via energie allemaal met elkaar verbonden en onze energie kan zich door tijd en ruimte verplaatsen.

Dit werkt eenvoudig doordat ik mij volledig op je focus. Op die manier en met jouw toestemming kan ik bij je komen en jouw energie waarnemen. Soms neem ik ook andere energieën, entiteiten of zelfs je omgeving waar. 

Dat maakt het ook mogelijk om je te kunnen helpen op afstand als er op dat moment geen mogelijkheid is om een afspraak te maken of om naar de praktijk te komen.

Voor deze healing maak je eerst met mij een afspraak waarbij we een datum en een tijdstip vaststellen waarop je de healing kan ontvangen. Het beste is om op dat moment even op jezelf te zijn en niets bijzonders te doen, dan kun je ook het beste het effect ervaren van de healing. Hoewel de behandeling ook absoluut zijn werk doet als je ergens mee bezig bent of als je bezoek hebt, de tijd nemen voor jezelf op dat moment is echter wel zo prettig.

Een healing op afstand is bijvoorbeeld als je erg gespannen bent, als je je overprikkeld voelt, last hebt van gespannen schouders, nek of rug of als je slaapproblemen hebt. Vaak komt de oorzaak van je probleem ook aan het licht tijdens de healing. 

Ook hier doe ik over medische zaken geen uitspraken, bij twijfel over een bepaalde klacht of aandoening raadpleeg dan ook eerst je huisarts. Bij ernstige psychische problemen voer ik geen behandeling uit.