Creation: Free Design

Privéles

Donderdagochtend om 10.45 uur in Oude Wetering

Je kunt bij mijn in een groep Do-In Yoga volgen, maar je kunt dit ook in individuele sessies doen waarin ik je oefeningen gericht geef op jouw specifieke wens of doel. Deze sessies hebben als karakter dat er vooral wordt gewerkt op jouw ontwikkeling van je bewustzijn, innerlijke kracht en geven je de handvatten om in het dagelijks leven de oefeningen die je doet ook te vertalen.

Dit maakt dat de individuele sessies een iets ander karakter hebben dan in groepslessen. Alle aandacht is er voor jou en er worden behalve meditaties, strekkingen ook technieken aangereikt die jou helpen in je Midden te komen en zodoende op een ontspannen wijze heel krachtig te zijn.

Er kan ook een 'pakket' worden samengesteld waarbij je keer op keer kijken waar jij bent gegroeid en waar behoefte ligt. Je kunt dan ook kiezen voor een sessie Shiatsu, Healing, of naar buiten gaan en wandelen en daar Do-In beoefenen.

De sessies zullen de eerste keren wat vaker achter elkaar zijn en daarna komt er vanzelf meer tijd tussen tot jij weer verder kunt. Dan kun je altijd nog eens 1x in de zoveel tijd een afspraak maken om weer even te herhalen of op te frissen. Wil jij aan jezelf werken en ben je gemotiveerd om veranderingen in je leven tot stand te brengen en heb je een steuntje in de rug nodig? Dan is dit wellicht iets voor jou.

Deze sessies zijn bekrachtigend bij

De wens om je innerlijke kracht en zelfvertrouwen te versterken; 

Leren om te gaan met emoties; 

Als ondersteuning bij rouw- en verlies; 

Als ondersteuning op andere therapie die je mogelijk volgt; 

Als je voor keuzes in je leven staat;

En nog veel meer...