Creation: Free Design

 

In mijn blogs schrijf ik over verschillende onderwerpen uit het dagelijks leven.

 
In mijn blogs schrijf ik artikelen over bewustzijn, over de tijd waar we in leven of een bepaald thema of tips. Ze hebben een persoonlijk tintje waarin ik ook mijn eigen waarneming, bevindingen schrijf of dingen waar je je misschien wel in herkent. 

Veel leesplezier.

Marise

De Schaduwen van het Hart Chakra

In mijn vorige blog heb ik je laten kennismaken met de Schaduwen van de 3 basis chakra’s: Angst, Schuld en Schaamte. De gezonde kwaliteiten hiervan zijn Vertrouwen, Genieten en Zelfvertrouwen. En ook deze kwaliteiten hebben weer allerlei kleurschakeringen of misschien wil jij ze andere woorden geven die bij je passen.

In dit blog wil ik je weer een paar trede verder meenemen naar de Schaduwen en de Kwaliteiten van de 4 overige Chakra’s van de 7 Hoofdchakra’s. In dit blogje leg ik wat uit over het Hart-Chakra: de Schaduwen en de gezonde kwaliteiten. En hoe je je Hart kunt helen.

Vind je het leuk hier wat over te leren? Lees dan verder…

Lees meer...

De schaduwen van de 3 Basischakra's

In deze blog wil ik je graag iets uitleggen over de basischakra's die betrekking hebben op je behoeften, genieten van je lijf en je leven en eigen verantwoordelijkheid.

Chakra's zijn een soort energie-wielen die informatie opnemen, verwerken en zenden. Dat gebeurt op zoveel manieren en is zo razendsnel en subtiel, dat je je niet altijd bewust bent van wat je ontvangt, wat je nog niet hebt verwerkt en wat je uitstraalt en hoe je handelt.

Via programma's die allemaal op onze Chakra's draaien, zijn we gevoelig zijn voor angst, schuld en schaamte. 

Lees meer...