Creation: Free Design

Outdoor


In Aandacht wandelen & Do-In in Noordwijk

 

Ga je lekker mee lekker nazomeren?

We wandelen in stilte na een geleidemeditatie door het bos naar een rustig plekje waar we een korte energie-gevende Do-In oefeningen doen. Denk hierbij aan eenvoudige ronde bewegingen om je adem te verdiepen en je te vullen met levensenergie. En waar kan dat beter dan in de natuur in de frisse bos en zee-lucht. We vervolgen de meditatieve wandeling naar de zee waar we nog een aantal lekkere oefeningen aan het water doen.

Na een meditatie ben je veel meer ontvankelijk voor wat je in de natuur om je heen opmerkt. De geuren, de geluiden en ook de tekens die de natuur je geeft. Dat is een andere ervaring dan dat je gezellig kwebbelend met iemand wandelt, of dat je met een hoofd vol gedachten al die dingen mist.

De wandelingen helpen jou om veel meer bewust je te verbinden met de schoonheid om je heen. Je laat spanning en stress los die jouw lichaam belasten en vervuilen en je verhoogt letterlijk je trilling waardoor je positieve energie opneemt en uitstraalt.

Ook als de weersomstandigheden wat 'minder' zijn gaan we toch naar buiten. Want ook met een grijze lucht en wind kun je jezelf heerlijk opladen. Hier kun je je op kleden en je zult merken dat het toch heerlijk is om buiten bewust te bewegen en je spanning los te laten. Je hoeft geen Yoga-ervaring te hebben, alles doe je op je eigen tempo en mogelijkheden.

Zo ben je samen met anderen en toch lekker op jezelf.

Na de wandeling is er ruimte voor thee of koffie bij het strandpaviljoen, maar als je liever daarna weer naar huis gaat dan is dat ook prima. Zo ben je lekker vrij in wat voor jou goed voelt.

 

Data 2020

zaterdag 12 september

Tijd

9.30 tot circa 10.40 uur

Locatie

Verzamelen op de parkeerplaats Duindamseslag in Noordwijk

Kosten

10,- euro, contant te voldoen. Koffie/ thee op eigen kosten

Informatie en aanmelden

Bij Marise: info@hetlevenbeweegtje.nl

WhatsApp 06 24 29 50 80

Praktische info

Ik heb vanuit de gemeente toestemming om deze wandeling te organiseren

Trek laagjes aan, neem altijd een extra vestje of jasje mee
Draag fijne wandelschoenen of gympen of ga lekker op blote voeten
Zonnebril, zonnebrand, flesje water altijd handig voor een hete nazomer
Verzamelen om 9.20 uur
We houden voldoende afstand 1,5 meter en van anderen in de omgeving
Je kunt eventueel ook parkeren bij de het restaurant naast de Witte Raaf of tegenover de parkeerplaats in de inham vind je nog een parkeergelegenheid
Meld eventuele blessures even vooraf
Bij veel regen, storm wordt de les geannuleerd.

Ben je verkouden, heb je koorts, dan spreekt het voor zich dat je even niet meedoet. Graag dan een andere keer weer!