Creation: Free Design

Bewust wandelen & Do-In

Ga mee, want het is zo lekker, je knapt er zo van op!

We wandelen ontspannen naar een plekje in het bos of aan zee, daar doen we een Do-In les waar je oude energie loslaat, je Levenskracht door je meridianen laat stromen en heerlijk wakker en ontspannen wordt. Bekrachtigende en tegelijkertijd ontspannende oefeningen die je laten stralen.Zo heb je de natuur om je heen die jouw opgebouwde spanning van je wegneemt, en veel levensenergie om in tot je te nemen. Buiten zijn maakt je blij en het verhoogt de hormonen die je rustig en vrolijk maken, en het laat stresshormonen uit het bloed verdwijnen. Bovendien is wandelen heel goed voor je conditie en algehele gezondheid, ook al doe je dat op een rustig tempo.

De volgende lessen in 2020 staan gepland op

Vrijdag 6 maart
Vrijdag 20 maart
Zaterdag 4 april
Zaterdag 18 april

Je opent al je zintuigen, je ruikt en voelt en ervaart. Dus ook als het niet zulk zonnig weer is gaan we toch naar buiten. Tegen kou en wind en een beetje regen kun je je kleden. Draag schoenen waar je lekker op loopt, wandelschoenen of gympen en neem een rugtasje mee met een extra jasje of vest, flesje water. Alleen als het heel slecht weer is, extreme regen of storm wordt de les geannuleerd.

Je mag op je eigen tempo wandelen en bewegen. Het gaat er vooral om dat je geniet en ontspant.

Maximaal 10 personen.

Tijd
9.30 - tot circa 10.45 uur

Locatie 
Verzamelen op Parkeerplaats Duindamse Slag Noordwijk

Kosten
10 euro per les. Na de les is er ruimte om nog even koffie of thee met elkaar te drinken op eigen kosten. Ga je liever na de les naar huis? Dan is dat natuurlijk prima.

Aanmelden bij Marise
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of WhatsApp 06 24 29 50 80

Kan je onverhoopt niet? Laat het mij zo snel mogelijk weten.