Creation: Free Design

Bewust Leven van Wortel tot Kruin

 

Meditatie en Zelfbewustzijn ontwikkelen in 5 lessen

 

Wanneer je wilt groeien en optimaal tot bloei wilt komen, heb je stevige wortels nodig, maar ook licht en ruimte. Deze wortels staan stevig in de Aarde, je bloeit volop naar de Zon. Zo kom je volledig in je Licht en je Kracht te staan. Vanuit ontspanning en kracht, door je energie te laten stromen.

Alles in in potentie al in je aanwezig, talenten en kwaliteiten die je in dit leven tot uiting mag brengen en met de wereld mag delen. Je hebt echter ook een hoop overtuigingen meegekregen, waardoor je in vaste ongewenste patronen vast kan komen te zitten in je huidige leven.

Wanneer je je veilig en prettig voelt in jezelf dan kun je je goed ontwikkelen, kun je uitdagingen en moeiljkheden op je pad aan of je vindt creatieve oplossingen. Je voelt je verbonden met je omgeving, de natuur, de mensen om je heen en je kunt ook de ander accepteren zoals hij of zij is.

In deze lessen leer je via meditatie en oefeningen allereerst opnieuw verbinding te maken met de Wortels van je bestaan, met je Zelf,. Door bewustwording van je overtuigingen en patronen komt er vanzelf verandering op gang. Heb je deze basis gelegd, dan ontstaat er een verassend snelle groei waar je in je dagelijks leven veel profijt van hebt. Je kunt beter bij jezelf blijven, herkent je eigen emoties en van de ander en je leert deze te gronden in plaats van in jezelf op te slaan. Zo ontwikkel je gezonde grenzen en meer zelfacceptatie en kun je jezelf meer ontspannen ontplooien. Maar vooral is het een weg naar Zelf Bewustzijn, met alle facetten die onderdeel uitmaken van jouw Zijn. 

Fijne lessen voor als je erg in je denken verstrikt zit,  Hoog Sensitief bent, moeite hebt met je grenzen en deze goed te voelen. Je pikt dan onnodig veel op vanuit de omgeving waardoor je je moe, somber of leeg of geïrriteerd kunt voelen. Door je Zelfbewustzijn te ontwikkelen, kom je thuis bij jezelf, je leert jezelf op een diep niveau kennen en accepteren vanuit Liefdevolle Vriendelijkheid. Ruimte voor jezelf en je omgeving.

In de les begin je al meteen met ervaren via meditatie-oefeningen, daarna volgt de uitleg. Zo leer je eerst zelf ervaren en dan vallen de kwartjes vanzelf. Iedere les komt er een nieuw onderdeel aan bod. Stap voor stap sterker contact met je Innerlijk Kompas. 

De lessen zijn geschikt voor iedereen die geinteresseerd is in bewustwording, spiritualiteit en je gemotiveerd bent om ook buiten de lessen te werken aan jezelf en te oefenen. Voor als je thuis ook wilt gaan mediteren, maar je weet niet goed hoe of je kan de motivatie niet vinden. Ik begeleid je ook buiten de lessen via mail of skype. Je krijgt een digitale hand-out en audio-meditaties per mail. Dan kan je het na je les allemaal rustig nog eens nalezen en je kunt de audio gebruiken als hulp voor je beoefening.

Je hebt een schrijfboekje nodig en een pen en trek comfortabele kleding aan. De les eindigen we met 10 minuten liggende ontspanning om alles te laten bezinken zodat je heerlijk ontspannen je les afsluit.

 
Inhoud van de lessen

De basis van meditatie, ervaren van je lichaam, gedachten en emoties met dagelijkse beoefening in gewaarzijn.
Mindfulness, met aandacht gewaarzijn en dit meenemen in je dagelijks leven;
Je Midden vinden, leren vanuit ontspannen kracht te Zijn, Leven, Bewegen en in contact te zijn met je omgeving;
Manifesteren, waar droom jij van, contact maken met je Gidsen en Helpers en je eigen antwoorden binnenin vinden;
Neerzetten van wat jij allemaal hebt geleerd en wenst in een leuke eindopdracht opdracht die jouw inspireert en je groei versnelt.
Toegankelijke Thuis-beoefening

De cursus raad ik af wanneer je kampt met psychiatrische klachten, epilepsie of depressie.Twijfel je of de cursus voor jou geschikt is? Neem even contact met mij op.

Data 2020

Zaterdagmiddag van 13.00 tot  15.15 uur

11 januari
18 november
25 november
1 februari
8 februari


Kosten 

135,- euro inclusief 
Digitale hand-ou en audio's';
Mogelijkheid tussen de lessen vragen te stellen;
1 uur skype-contact, telefonisch of Whatsapp (wat je ook mag verdelen over de cursus) als je mij individueel vragen wilt stellen vanuit huis; 
Stoelen, kussens, dekentjes en matjes, koffie thee en lekkers zijn aanwezig.

Locatie

Yoga-Touch, Pasteurweg 53 Roelofarendsveen 

Voorwaarden

De lessen zijn niet los te volgen, betaling ineens. 
Als je een keer niet kunt, kun je ook via skype met mij overleggen wat de opdracht is
Annulering minimaal 3 werkdagen van tevoren.
Bij annulering 24 uur van te voren wordt de helft van het lesgeld in rekening gebracht, daarna het volledige bedrag.
Wanneer de cursus tussentijds wordt beëindigd is er geen restitutie mogelijk.