Creation: Free Design

Bewust Leven van Wortel tot Kruin

 

Intuïtieve ontwikkeling en meditatie in 5 lessen

 

Wanneer je wilt groeien en optimaal tot bloei wilt komen, heb je stevige wortels nodig, maar ook licht en ruimte. Deze wortels staan stevig in de Aarde, je bloeit volop naar de Zon. Vanuit deze wortels is daar de stam of de stengel, de bloem of de boom die in al zijn kwaliteiten en kleuren zichzelf laat zien. Zo kom je volledig in je Licht en je Kracht te staan.

Alles in in potentie al in je aanwezig, je hebt talenten meegekregen die je in dit leven tot uiting mag brengen en met de wereld mag delen. Wanneer je je veilig en prettig voelt in jezelf en in je omgeving dan kun je je goed ontwikkelen, kun je uitdagingen en moeiljkheden op je pad aan of je vindt creatieve oplossingen. Je voelt je verbonden met je omgeving, de natuur, de mensen om je heen en je kunt ook de ander accepteren zoals hij of zij is.

Het leven vormt je en je ontvangt inprentingen en boodschappen uit je buitenwereld, overtuigingen die invloed hebben op keuzes die je maakt en hoe je je over jezelf voelt. 

In deze lessen leer je via meditatie en oefeningen allereerst opnieuw verbinding te maken met de Wortels van je bestaan. Hier bouwen we de eerste lessen een stevige basis om het ontwikkelen van je intuitie en het contact met je Hoger Zelf verder te ontwikkelen. Heb je deze basis gelegd, dan ontstaat er een verassend snelle groei waar je in je dagelijks leven veel profijt van hebt. Je kunt beter bij jezelf blijven, herkent je eigen emoties en van de ander en je leert deze te gronden in plaats van in jezelf op te slaan. Zo ontwikkel je gezonde grenzen en meer zelfacceptatie en kun je jezelf meer ontspannen ontplooien.

Iedere les is er een stukje theorie, uitwisseling en doen we een meditatieve oefening. Iedere les komt er een nieuw onderdeel aan bod, de lessen zullen je helpen meer rust in jezelf te vinden, acceptatie en vooral veel inzicht. Zo leer je het verschil tussen emoties en gevoelens, onderscheiden wat bij jou hoort en bij de ander, verbinding maken vanuit je hart en manifesteren wat je graag wilt en kom je in contact met veel magie.

De lessen zijn geschikt voor iedereen die geinteresseerd is in bewustwording, spiritualiteit en je gemotiveerd bent om ook buiten de lessen te werken aan jezelf en te oefenen. Hier word je in begeleid door ook buiten de lessen je vragen te stellen, via mail of skype. Je krijgt een digitale hand-out per mail met theorie en uitleg wat je thuis rustig kunt doorlezen.

Het zijn fijne lessen voor als je Hoog Sensitief bent, je moeite hebt met prikkels te verwerken en je het lastig vindt te aarden. Je pikt dan onnodig veel op vanuit de omgeving waardoor je je moe, somber of leeg kunt voelen. Door deze lessen leer je juist je mooie kanten van je Hoog Sensitiviteit te ontwikkelen en je energie voor jezelf te bewaren.

De lessen beginnen met eenvoudige energie-oefeningen om je dag achter je te laten, je energie te laten stromen en je open te stellen voor de lesstof. Makkelijk zittende kleding zijn dan fijn om te dragen. De les eindigen we met 10 minuten liggende ontspanning om alles te laten bezinken en te ontspannen.

Het zijn inzichtgevende lessen die je veel ontspanning geven, ook in je dagelijks leven. Het verfijnt je intuïtieve vermogens, je vormt een stevige basis waardoor je veel meer helderheid en rust zult gaan ervaren.

 
Inhoud van de lessen

De basis van meditatie, ervaren van je lichaam, gedachten en emoties met dagelijkse beoefening in gewaarzijn.
Onderscheidingsvermogen ontwikkelen, omgaan met gevoelens;
Energie, van jezelf en van anderen, hoe blijf je bij jezelf in je eigen Midden en pak je energie terug die is weggelekt;
Manifesteren, waar droom jij van, omgaan met blokkades;
Veel ruimte om vragen te stellen, te oefenen en te ontspannen.

De cursus raad ik af wanneer je kampt met psychiatrische klachten, epilepsie of depressie.Twijfel je of de cursus voor jou geschikt is? Neem even contact met mij op.

Data

Zaterdagochtend van 10.00 tot 12.15 uur

26 oktober
2 november
9 november
23 november
30 november

Kosten 

135,- euro incl. digitale hand-out, mogelijkheid tussen de lessen vragen te stellen, 1 uur skype-contact, telefonisch of Whatsapp (wat je ook mag verdelen over de cursus) als je mij individueel vragen wilt stellen vanuit huis. Stoelen, kussens, dekentjes en matjes, koffie thee en lekkers zijn aanwezig.

Locatie

Yoga-Touch, Pasteurweg 53 Roelofarendsveen 

Voorwaarden

De lessen zijn niet los te volgen, betaling ineens. 
Als je een keer niet kunt, kun je ook via skype met mij overleggen wat de opdracht is
Annulering minimaal 3 werkdagen van tevoren.
Bij annulering 24 uur van te voren wordt de helft van het lesgeld in rekening gebracht, daarna het volledige bedrag.
Wanneer de cursus tussentijds wordt beëindigd is er geen restitutie mogelijk.