Creation: Free Design

Bewust leven van je Wortels tot je Kruin

 

Intuïtieve ontwikkeling en meditatie in 5 lessen

 

Wanneer je wilt groeien en optimaal tot bloei wilt komen, heb je stevige wortels nodig, maar ook licht en ruimte. Deze wortels staan stevig in de Aarde, je bloeit volop naar de Zon. Vanuit deze wortels is daar de stam of de stengel, de bloem of de boom die in al zijn kwaliteiten en kleuren zichzelf laat zien. Zo kom je volledig in je Licht en je Kracht te staan.

Alles in in potentie al in je aanwezig, je hebt talenten meegekregen die je in dit leven tot uiting mag brengen en met de wereld mag delen. Wanneer je je veilig en prettig voelt in jezelf en in je omgeving dan kun je je goed ontwikkelen, kun je uitdagingen en moeiljkheden op je pad aan of je vindt creatieve oplossingen. Je voelt je verbonden met je omgeving, de natuur, de mensen om je heen en je kunt ook de ander accepteren zoals hij of zij is.

Als je dit zo leest dan voel je misschien al dat dit niet zo vanzelfsprekend is. Je leven begint al voor je wordt geboren en daar word je al voor een groot deel gevormd. De wortel van je bestaan is gevormd en daar begint het.

Het leven vormt je en je ontvangt inprentingen en boodschappen uit je buitenwereld, overtuigingen die invloed hebben op keuzes die je maakt en hoe je je over jezelf voelt. 

In deze lessen leer je via meditatie en oefeningen allereerst opnieuw verbinding te maken met de Wortels van je bestaan. Hier bouwen we de eerste lessen een stevige basis om het ontwikkelen van je intuitie en het contact met je Hoger Zelf verder te ontwikkelen.

Iedere les is er een stukje theorie, uitwisseling en doen we een meditatieve oefening. Iedere les komt er een nieuw onderdeel aan bod, de lessen zullen je helpen meer rust in jezelf te vinden, acceptatie en vooral veel inzicht. Zo leer je het verschil tussen emoties en gevoelens, onderscheiden wat bij jou hoort en bij de ander, verbinding maken vanuit je hart en manifesteren wat je graag wilt.

De lessen zijn geschikt voor iedereen die geinteresseerd is in bewustwording, spiritualiteit en je gemotiveerd bent om ook buiten de lessen te werken aan jezelf en te oefenen. Hier word je in begeleid door ook buiten de lessen je vragen te stellen, via mail of skype. Je krijgt een hand-out mee met theorie en uitleg.

Het zijn fijne lessen voor als je Hoog Sensitief bent, je moeite hebt met prikkels te verwerken en je het lastig vindt te aarden. Je pikt dan onnodig veel op vanuit de omgeving waardoor je je moe, somber of leeg kunt voelen. Door deze lessen leer je juist je mooie kanten van je Hoog Sensitiviteit te ontwikkelen.

De lessen beginnen met eenvoudige energie-oefeningen om je dag achter je te laten en je open te stellen voor de lesstof. Makkelijk zittende kleding zijn dan fijn om te dragen. De les eindigen we met 10 minuten liggende ontspanning om alles te laten bezinken.

Het zijn inzichtgevende lessen die je veel ontspanning geven, ook in je dagelijks leven. Het verfijnt je intuïtieve vermogens, je vormt een stevige basis waardoor je veel meer helderheid en rust zult gaan ervaren.

 
Inhoud van de lessen

De basis, waarom is het zo belangrijk om te aarden, eerste uitleg basismeditatie en lichaamsbewustzijn;
Onderscheidingsvermogen van Emotie en Gevoelens van jezelf en anderen, hoe ga je daarmee om;
Energie, van jezelf en van anderen, hoe blijf je bij jezelf;
Verdieping van de meditatie, verbinden met je Hart;
Verbinden met je Hoger Zelf, innerlijke wijsheid aanboren en manifestatie.

De cursus raad ik af wanneer je kampt met psychiatrische klachten, epilepsie of depressie.Twijfel je of de cursus voor jou geschikt is? Neem even contact met mij op.

Data

Donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur

24 oktober
31 oktober
7 november
14 november
21 november

of

Zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur

26 oktober
2 november
9 november
23 november
30 november

Kosten 

135,- euro (incl. hand-out, mogelijkheid tussen de lessen vragen te stellen, thee, koffie & lekkers)

Locatie

Yoga-Touch, Pasteurweg 53 Roelofarendsveen 

Voorwaarden

De lessen zijn niet los te volgen of te betalen.
Lessen inhalen in overleg.
Annulering minimaal 3 werkdagen van tevoren.
Bij annulering 24 uur van te voren wordt de helft van het lesgeld in rekening gebracht, daarna het volledige bedrag.
Wanneer de cursus tussentijds wordt beëindigd is er geen restitutie mogelijk.