Creation: Free Design

‘Healing’massage


Dit is een zachte behandeling voor het gehele lichaam in combinatie met energiewerk. Tijdens de behandeling zullen plekken waar energetisch verstoringen of blokkades zijn extra aandacht krijgen en in beweging worden gebracht.

Tijdens deze behandeling lig je in gemakkelijk zittende kleding op de behandeltafel. Ik magnetiseer, gebruik technieken vanuit Shiatsu en ik beweeg het lichaam met zachte strekkingen en manipulaties van je gewrichten. Je energie wordt op zachte wijze in beweging gebracht. Je onderbewuste kan signalen en boodschappen afgeven die je kunt herkennen en ik met je zal bespreken. Dit zal het zelfhelend vermogen van je lichaam vergroten en het geeft je inzicht in je eigen processen. 

Deze massage is bijzonder geschikt als je stressgerelateerde klachten hebt, erg overprikkeld bent en een ontspanningsmassage soms 'teveel' is. Het is ook bijzonder geschikt als je het moeilijk vindt om goed contact met je lichaam te hebben, maar ook als je meer inzicht in jezelf wilt verkrijgen en een diepgaandere behandeling wilt ontvangen. Het is ook een goede aanvulling als je andere vormen van therapie volgt, dit kun je bespreken met je therapeut.

We bespreken vooraf wat je wensen zijn, waar je behoefte aan hebt en wat je verwachtingen zijn. Er is ruimte om je klachten en vragen te bespreken. De behandeling wordt daarop aangepast en zal ik vooral vanuit mijn intuitie uitvoeren.


Vóór de behandeling zal je worden gevraagd naar klachten en/of medicijngebruik en je wensen wat betreft de massage. 


Draag bij deze behandeling comfortabel zittende kleding bij voorkeur zonder ritsen en knopen, zodat ik je lichaam gemakkelijk in beweging kan brengen.