Creation: Free Design

 

In mijn blogs schrijf ik over verschillende onderwerpen uit het dagelijks leven.

 
De wereld om je heen is je spiegel. Het is wat jij hebt geschapen. Soms wil je daar niet aan, omdat de werkelijkheid zo pijnlijk en lastig is, dingen helemaal niet gaan zoals je graag zou willen. Door bewust te worden van deze wereld om je heen kun je er naar kijken vanuit een ander perspectief en dan wordt alles wat beter te begrijpen en kun je ook met meer lichtheid en humor ernaar kijken. Ik schrijf over wat ik zelf tegenkom en mijn kijk daarop. Veel leesplezier.

 

"Ik heb er eigenlijk helemaal geen zin in..."

Dit hoor ik vaker de laatste tijd, mensen om me heen en in mijn praktijk. En tot de ontdekking komen dat ze er vroeger eigenlijk ook al geen zin in hadden, maar het toch maar deden. En als ze dit uitspreken zie ik altijd een mix van verbazing over zichzelf en opluchting dat ze het gewoon uitspreken.

Lees meer...

De TV de deur uit...

Mijn televisie de deur uit doen, ik moest daar wel een jaartje over doen voor ik hem echt weg deed. Terwijl ik hem al een jaar niet meer aan had gehad. In de zomer stond hij zowiezo niet aan, maar als de dagen korter werden vond ik TV kijken wel weer fijn, meer binnen, series kijken. Maar ja. Hij stond ook vaak gewoon zomaar aan als achtergrond en hij ging weer uit als ik naar bed ging. Keek ik dan ook echt? Meestal was het uitzending gemist voor een documantaire...

 

Lees meer...