Creation: Free Design

 

In mijn blogs schrijf ik over verschillende onderwerpen uit het dagelijks leven.

 
De wereld om je heen is je spiegel. Het is wat jij hebt geschapen. Soms wil je daar niet aan, omdat de werkelijkheid zo pijnlijk en lastig is, dingen helemaal niet gaan zoals je graag zou willen. Door bewust te worden van deze wereld om je heen kun je er naar kijken vanuit een ander perspectief en dan wordt alles wat beter te begrijpen en kun je ook met meer lichtheid en humor ernaar kijken. Ik schrijf over wat ik zelf tegenkom en mijn kijk daarop. Veel leesplezier.

 

Hoe ik omga met deze tijd en mijn triggers

De dualiteit is voor mij nog nooit zo helder zichtbaar geweest als in deze tijden. Ik merkte bij mezelf ook de enorme haat/ liefde verhouding met deze periode. Het omarmen van de rust en de tijd van reflectie zijn voor mij ontzettend waardevol. En ik ben ook echt hartstikke geschrokken toen ineens mijn volle agenda leeg was, ik geen les meer mocht geven. Ik had allemaal leuke dingen georganiseerd en fijne klanten in de agenda voor mooie consulten. Ik ben echt even een poosje flink van de kaart geweest daardoor.

 

Lees meer...

Mijn onhandigheid met het Aardse

Ik droomde afgelopen week dat ik hoogzwanger was en op het punt stond te gaan bevallen. En voor iemand die geen kinderwens heeft, is dat letterlijk een nachtmerrie. Dat was het ook. Ik wilde helemaal niet zwanger zijn en al helemaal niet bevallen maar het Moest.

Lees meer...