Creation: Free Design

 

Online lessen en workshops!

Lekker ontspannen vanuit huis.

 

De lessen die je normaal gesproken via Yoga-Touch en Centre of Body&Mind volgt, kun je nu via deze studio's online volgen.

Verder kun je bij mij losse DO-IN lessen via YouTube volgen en kun je ook Workshops doen.

Wanneer je je aanmeldt via mijn nieuwsbrief en de evenementen op Facebook volgt, ben je direct op de hoogte.

 

Vroege Vogel Do-In van 7.15 uur tot 7.45 uur

Binnen een half uur vol energie.

Je lichaam wakker kloppen, strekkingen volgens de Orgaanklok en een korte zittende meditatie voor focus en ontspanning.

Voordeel: je hoeft er niet voor de deur uit en je kan lekker met je haar omhoog je oefeningen doen en meteen verder met wat je van plan was.

Kosten 6,50 euro.

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je ontvangt dan een betaallink en voor de les start de YouTube link in je mailbox.

 

 

Helende Chakra Meditatie

 

Binnenkort Online

Bewustwording van je Chakra's

 
De Chakra's die we in deze meditatie-les behandelen zijn de 7 hoofdchakra's. Van de stuit tot de kruin.

Een Chakra kun je zien als een wiel, elk wiel is verbonden met een deel van je lichaam, klier, zenuwknoop en een levenskwaliteit. De wielen draaien en zenden en ontvangen voortdurend informatie en zijn dus heel fijn afgesteld op je binnen- en buitenwereld. Het zijn een soort centrales die levenskracht door je lichaam vervoeren en uitdrukken. Ze houden verband met je fysieke en geestelijke gesteldheid en beinvloeden je hele stofwisseling en stemmingen. Zo reageren jouw chakra's direct op je gedachten of wanneer je een bepaalde activiteit doet of bij ziekte. Ook pikken ze informatie uit de buitenwereld op. Onbewust communiceer je met anderen via jouw Chakra's. 
 
Misschien merk je weleens op dat je bij sommige mensen 'dichtklapt', niets meer weet uit te brengen. Het kan dan zijn dat de ander zijn Keelchakra heel dominant is en jou de mond weet te snoeren. Of dat iemand onbewust macht uitstraalt en daar geen fijne energie van uit gaat, maar je kan je vinger er niet op leggen, omdat diegene wel heel vriendelijk doet. Je kunt je heel fijn voelen bij iemand, of onderdrukt. Dat is al informatie die via Chakra's wordt uitgewisseld.
 
Ook wat je meekrijgt vanaf de Conceptie, de band met je ouders en verzorgers en of jij je veilig en gesteund voelt hier op Aarde, ben je gestimuleerd te wereld te ontdekken? Of ben je erg beschermd of onderdrukkend opgevoed, ben je vroeger gepest, ziekte meegemaakt, alle informatie slaat zich op in de Chakra's en jouw reis door het leven.
 
De Chakra's hebben te maken met jouw unieke ontwikkeling, van de Wortel van je bestaan, tot waar je nu bent, op weg naar je Wijsheid. 
 

In deze meditatie-les neem ik jou mee op reis door je Chakra systeem, de 7 Hoofd-Chakra's. We beginnen de les met rustige eenvoudige Yoga-strekkingen om jezelf te openen en verbinding te maken met je lichaam en ademhaling. Daarna gaan we in een zittende meditatie, waarbij je ook gebruik mag maken van een stoel. Ik begeleid je via een geleide meditatie door alle 7 Chakra's en vertel je hoe je verbinding maakt en genezende energie laat stromen, door je aandacht ernaar toe te brengen stuur je bewustzijn naar binnen. Aandacht = Bewustzijn = Licht = Liefde. Zo stroomt er opnieuw levenskracht door je Chakra's en kun je zelfs oude patronen helen via heel eenvoudige visualisaties en de Inner Smile.

Na deze meditatie is er een liggende ontspanning om alles te laten bezinken en de meditatie zijn werk te laten doen. Daarna drinken we nog een kop thee in stilte.
 
Ben je onverhoopt verhinderd, laat dit 24 uur van te voren weten, het bedrag wordt daarna niet meer gerestitueerd.
 
Tijd: van 20.00 tot 21.45 uur
Kosten: 25,- euro
Aanmelden:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres: Yoga Centrum Voorhout, Nijverheidsweg 12. 

 


Zen Do-In Les

 

Binnenkort Online

Maak kennis met deze mooie bekrachtigende vorm van Do-In. Deze vorm van van beweging werd door monniken ingezet in kloosters als voorbereiding op hun diepe meditatie, om de energie te laten stromen en fit te blijven.

De les begint met oefeningen die elkaar vlot opvolgen (Yang), waarna we verder gaan met ontspannende oefeningen in een langzaam tempo, de nieuw opgedane energie weer comprimeren naar binnen (Yin). We eindigen met een liggende eindmeditatie/ ontspanning.

Een heerlijke les, kom meedoen!

Locatie: Yoga-Touch Roelofarendsveen

Kosten 15,- euro incl. thee en lekkers na de les.

Aanmelden, stuur een mailtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Workshop Manifesteren met Visionboards


Nieuwe datum volgt binnenkort

 Een Voorjaarsritueel!

Leuke workshop waar je met mooi en leuk beeldmateriaal op karton je Droom, jouw diepste wens op gaat neerzetten. Ik begeleid je met een meditatie waarin je diep verbinding gaat maken met jouw potentieel, waardoor je bent aangesloten op de eindeloze creatieve kracht die er voor jou beschikbaar is. Je mag helemaal los met neerzetten wat Jij ten diepste wenst, maar waarvan je overtuigingen jou blokkeren. Zoals dat je misschien denkt dat je er niet genoeg geld, talent, tijd voor hebt of dat het nooit kan bestaan dat het voor jou kan uitkomen wat jij ten diepste wilt voor je Zelf.

Zin in een relaxed middagje Magie en lekker relaxed knippen en plakken en leren hoe je Wel kunt manifesteren? Meld je aan!

Ik zorg voor alle materialen, lekkers, thee en koffie.

Kosten: 20,-

Locatie Yoga-Touch Roelofarendsveen

Aanmelden, stuur een mailtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kun je niet, maar lijkt het je wel leuk? Als je een groepje van minimaal 4 mensen hebt, kunnen we ook een datum plannen.